heppi holiday. yeyyyy

salam, lama aku tak buka blog ni, tak sedar dah 5 bulan langsung tak berupdate.. hari ini 4 nov 2010, esok raya deepavali.. aku cuti sampai hari ahad, ada 4 hari masa terluang,, macam-macam plan nak wat tapi bajet tak ada.. nak melancong duit tak berapa nak sedap, nak survey rumah plak harga melampau-lampau mahal skarang ni, maklumlah negeri selangor.. nak window shopping  sengal plak seorang - seorang .. korang ade idea tak untuk aku , share lah aktiviti masa senggang korang ngan aku.. boleh juga aku yokoten nanti .. ok wsalam..