fast 5

semalam bosan aku pergi la jj bukit tinggi layan fast 5, best gak layan movie sorang sorang ni, leh bagi lebih penumpuan kepada jalan cerita walaupun di gangu oleh bau orang kunyah pop corn kiri kanan aku, 2 jam lebih gak la movie dia, kesimpulannya memang jalan cerita yang paling best antara no 1 dan 5, penuh ngan aksi yang gempak dan ganas, kira rio dorang wat macam town bapak dorang jer.. nak cerita banyak pun malas.. g tengok cepat2 .. pas ni tunggu citer lanun ngan robot plak.. kopak la wit aku bulan ni.. da la tiket mahal.. hehe