moto oh moto

salam, aku di dalam dilema, siang dan malam asik terbayang jer.. dah gian nak layan moto balik, dah la dekat2 nak bonus hujung tahun ni, kata orang ikut nafsu binasa tapi camner aku nak bendung nafsu untuk memiliki moto baru, nak kata penting tu penting la gak, kata orang kene fikir sebelum membeli, kehendak atau keperluan dan aku akui ia sekadar kehendak aku untuk kembali laju seperti zaman 125z sebelum di piangkan oleh makluk jahanam yang tak reti hukum mencuri adalah potong pergelangan tangan, nasib ko la kat dunia ko lepas, sekarang aku tgh gila ninja zx150 dabel R, dekat 11k, bapak mahal maybe sbb 125z dan rxz dah tak keluar, skang pun aku layan moto lg tapi 4 strokes la, lagenda zr handling tiptop tapi tak laju, kadang2 135lc laju tapi handling macam basikal mountain bike, tp x dapat fight ngan kelazatan 2 stroke ketika memecut laju membelah karbon dioksida yang dilepaskan oleh ekzoz2 yang lagi mencemar udara daripada 2 stroke yang dorg dok canang2 tak mesra alam tu.

ikutkan nafsu aku rasa nak lego jer kereta accord aku yang jarang2 jalan tapi tiap bulan2 bayar sewa dengan bank pastu angkat sebijik superbike yang banyak di ckd kan di msia skang, xj6 diversion ker, er6 ker, versys ker.. leh tiap2 minggu travel ker penang or jb .. org kata meranjau atas highway ,, hehehe,, ape? tanak kawen ker??.. nak sape kate tanak masalah nye takde sape yang pinang lagi, pakcik tak demand tinggi, cukup lah sekadar yang mampu di sediakan,, hehe..