34 Tahun 2017
Setelah 8 tahun menulis di blogger.com, ini adalah posting aku yang ke 90 , pertama untuk 2017, tak produktif tetapi masih sayang nak melepaskan, kalau dahulu pc jadi tempat mengarang, kini smartfon telah mengambil alih tugas , teknologi telah memudahkan hampir segalanya. Segala gala hanyalah di hujung jari jemari. Semoga aku akan lebih rajin menulis di blog yang daif ini

Tahun 2017 tidak banyak membawa perubahan berbanding tahun tahun yang sebelumnya . Aku masih sendiri ditemani ibubapa, masih berhutang keliling pinggang yang tidak pasti bila akan surut, perbezaan nya adalah uban di kepala yang semakin banyak dan perut yang semakin kedepan. Sejak remaja lagi rambut aku dah beruban tapi bila da banyak macam sekarang ni, rasa risau pon ada. Risau dah beruban pon tak kahwin kahwin lagi.

Hari ini adalah hari pertama tahun baru islam, tidak banyak yang aku rancangkan , cuma mahu berubah menjadi insan yang lebih baik. Banyak kesalahan dan dosa diri ini sepanjang bernafas di bumi tuhan. Semoga keimanan diri ini bertambah mengikut pertambahan usia.

Sekian..

0 comments:

Post a Comment